Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Fraîche, rapide & savoureuse, cette salade est une valeur sûre !
Make sure you have...
Step 1
Préparez le quinoa selon les instructions du paquet.
Step 2
Pendant ce temps, sortez les petits pois du congélateur et ajoutez-les dans un saladier. Faites bouillir de l'eau dans une casserole ou une bouilloire et versez-la sur les petits pois. Réservez 4 à 5 minutes avant d'égoutter.
Step 3
Pendant ce temps, lavez puis coupez le concombre en petits dés.
Step 4
Enlevez la peau des maquereaux fumés, puis émiettez-les grossièrement.
Step 5
Effeuillez puis émincez finement la menthe.
Step 6
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : la moutarde à l'ancienne avec le vinaigre de cidre et une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.
Step 7
Déposez le quinoa dans une assiette ou un plat. Ajoutez le concombre, les petits pois, le maquereau fumé et la menthe fraîche ciselée. Assaisonnez de vinaigrette à la moutarde et mélangez le tout. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 561 cal. |
Fat | 35 g |
Carbohydrates | 31 g |
Protein | 30 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade concombre & maquereau fumé" contains 561 Energy, 35 g of Fat, 31 g of Carbohydrates, 30 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...