Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Rumsteck, poêlée de légumes & semoule

16 reviews

Une assiette complète & savoureuse pour faire le plein d'énergie !

Barbara
Barbara
$$$
Very easy
A Nutri-scoreC Green-score
Share iOS
Heart1.5k
Prep Time

13 minutesPrep time

Cooking Pot

12 minutesCook time

Calories

573 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Frying pan

recipe

Couscous
Red pesto

Step 1

Faites bouillir de l'eau chaude. Dans un bol, mélangez : la semoule, la moitié du pesto rouge, du poivre et un filet d'huile d'olive. Versez ensuite par-dessus le même volume de semoule en eau, couvrez et laissez gonfler 5 minutes.

Zucchini

Step 2

Pendant ce temps, lavez puis coupez les courgettes en demi-lunes.

Bell pepper (assorted)

Step 3

Lavez puis coupez les poivrons en retirant le cœur avec les pépins. Coupez-les en fines lamelles.

Step 4

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les courgettes et les poivrons. Salez, poivrez et mélangez. Couvrez puis faites-les revenir 7 à 8 minutes.

Beef (top round steak)

Step 5

En parallèle, dans une seconde poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, sur feu vif. Ajoutez le rumsteck et faites-le griller 2 minutes de chaque côté pour une cuisson saignante. Salez et poivrez de chaque côté.

Step 6

Vérifiez la cuisson des légumes et réservez. Une fois la semoule au pesto prête, égrainez-la à l'aide d'une fourchette.

Step 7

Une fois le steak cuit, laissez-le reposer 1 minute avant de le couper en tranches.

Cilantro (fresh)

Step 8

Servez la semoule au pesto dans une assiette avec la poêlée de légumes, le reste du pesto et le rumsteck. Re-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez quelques feuilles de coriandre, si vous en avez. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy573 cal.
Fat17 g
Carbohydrates59 g
Protein43 g
Fiber7 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Rumsteck, poêlée de légumes & semoule" contains 573 Energy, 17 g of Fat, 59 g of Carbohydrates, 43 g of Protein, 7 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
16 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Rumsteck, poêlée de légumes & semoule
Play