Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 190°C. Lavez puis coupez les pommes de terre en cubes.
Step 2
Dans un plat allant au four, ajoutez les pommes de terre. Ajoutez la moitié de l'assaisonnement en poudre et un filet d'huile d'olive. Mélangez bien, puis enfournez 30 à 35 minutes à 190°C.
Step 3
Pendant ce temps, lavez puis coupez les poivrons en retirant le cœur avec les pépins. Coupez-les en fines lamelles.
Step 4
Au bout de 35 minutes, sortez le plat du four. Ajoutez : les poivrons, les tomates cerises et les chipolatas. Ajoutez un filet d'huile d'olive et le reste de l'assaisonnement en poudre. Re-enfournez 15 à 20 minutes à 190°C.
Step 5
Une fois les légumes dorés et les chipolatas cuites à cœur, sortez le plat du four. Servez les légumes dans une assiette avec les chipolatas et la moutarde. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 642 cal. |
Fat | 37 g |
Carbohydrates | 48 g |
Protein | 31 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "One pan chipolatas & légumes du soleil" contains 642 Energy, 37 g of Fat, 48 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...