Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Chipolatas, gnocchi & courgettes

Give a review!

Un savoureux plat parfait pour les beaux jours !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
C Nutri-scoreB Green-score
Share iOS
Heart917
Prep Time

4 minutesPrep time

Cooking Pot

13 minutesCook time

Calories

837 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Frying pan

recipe

Zucchini

Step 1

Lavez puis coupez les courgettes en demi-lunes.

Sausage (chipolata)

Step 2

Faites chauffer une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les chipolatas. Faites-les griller 10 minutes en les retournant régulièrement. Réservez au chaud en fin de cuisson.

Step 3

Pendant ce temps, faites chauffer un filet d'huile d'olive, dans une seconde poêle, sur feu moyen. Ajoutez les courgettes. Salez, poivrez puis faites-les revenir 7 à 8 minutes.

Gnocchi (skillet)

Step 4

En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, dans une troisième poêle, sur feu moyen. Ajoutez les gnocchi à poêler et faites-les cuire 5 minutes, en remuant, jusqu'à ce qu'ils soient dorés.

Pesto

Step 5

Vérifiez la cuisson des courgettes puis ajoutez les gnocchi dans la poêle avec la moitié du pesto et un petit filet d'eau. Mélangez bien le tout, couvrez et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.

Herbes de Provence

Step 6

En fin de cuisson, ajoutez les herbes de Provence et mélangez à nouveau.

Greek Yogurt (plain)

Step 7

Préparez la sauce au pesto. Dans un bol, mélangez : le yaourt grec et le reste du pesto.

Step 8

Servez les gnocchi aux courgettes et pesto dans une assiette avec les chipolatas et la sauce au yaourt et pesto. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy837 cal.
Fat49 g
Carbohydrates59 g
Protein36 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Chipolatas, gnocchi & courgettes" contains 837 Energy, 49 g of Fat, 59 g of Carbohydrates, 36 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

C Nutri-scoreB Green-score
Chevron Down

C Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Chipolatas, gnocchi & courgettes
Play