Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Riz sauté au cabillaud, chou & butternut

45 reviews

Un délicieux riz sauté aux saveurs de l'automne

$$$
Easy
A Nutri-scoreC Eco-score
Share iOS
Heart7.4k
Prep Time

11 minutesPrep time

Cooking Pot

29 minutesCook time

Calories

480 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Pot (small), Frying pan, Grater, Colander

recipe

White rice (long grain)

Step 1

Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet.

Butternut squash

Step 2

Pendant ce temps, épluchez puis coupez le butternut en petits dés.

Green cabbage

Step 3

Émincez finement le chou.

Cod (fresh)

Step 4

Coupez le cabillaud en cubes.

Red onion

Step 5

Épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.

Step 6

En fin de cuisson, égouttez le riz et réservez au chaud.

Step 7

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu vif. Ajoutez le cabillaud et faites-le revenir 2 à 3 minutes, en remuant. Salez, poivrez, puis réservez au chaud.

Garlic

Step 8

Dans la même poêle, ajoutez l'ail râpé et les cubes de courge. Faites-les revenir 10 minutes, sur feu moyen, en mélangeant de temps en temps.

Soy sauce

Step 9

Ajoutez le chou émincé et les oignons rouges. Mélangez le tout et poursuivez la cuisson 3 à 4 minutes. Ajoutez ensuite la sauce soja et mélangez 1 à 2 minutes supplémentaires.

Step 10

Ajoutez le riz égoutté dans la poêle avec les légumes. Mélangez bien et faites revenir le tout 2 minutes, sur feu vif.

Step 11

Rajoutez le cabillaud dans la poêle et mélangez 1 à 2 minutes supplémentaires.

Step 12

Servez le riz sauté au cabillaud, chou & butternut dans une assiette avec des herbes fraîches au choix. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !

😋 Gourmet tipAurélie

Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'agrémenter le riz sauté de gingembre, de sauce huitre & de cébettes.

- Aurélie, Food Editor

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy480 cal.
Fat5 g
Carbohydrates77 g
Protein30 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Riz sauté au cabillaud, chou & butternut" contains 480 Energy, 5 g of Fat, 77 g of Carbohydrates, 30 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Eco-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
45 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Riz sauté au cabillaud, chou & butternut
Play