Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une tarte colorée et gourmande, voilà de quoi donner le sourire à toute la famille !
Oven, Mixing bowl, Whisk, Tart pan
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez les tomates cerises et coupez-les en deux.
Step 2
Étalez la pâte dans un plat à tarte, piquez le fond à l'aide d'une fourchette puis faites-la précuire au four environ 5 à 7 minutes.
Step 3
Pendant ce temps, ajoutez dans un saladier : les œufs, le lait et la vache qui rit. Salez, poivrez et battez bien le tout.
Step 4
Une fois la pâte précuite*, ajoutez les tomates cerises coupées en deux et le jambon en morceaux sur la pâte. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 5
Recouvrez le tout avec la préparation œuf/lait/vache qui rit. Salez et poivrez.
Step 6
Enfournez pour 30 minutes à 200°C.
Step 7
Au bout des 30 minutes de cuisson, la tarte doit être bien dorée. Sortez-la du four et servez, c'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'étaler de la moutarde sur la pate à tarte précuite, d'ajouter des herbes de Provence dans l'appareil & de parsemer la quiche de fromage râpé.
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 333 cal. |
Fat | 23 g |
Carbohydrates | 17 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 1 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche tomate, vache qui rit & jambon" contains 333 Energy, 23 g of Fat, 17 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 1 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...