Oops! 😱
This recipe hasn't been translated into English yet...
Oven, Tart pan, Whisk
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Coupez les extrémités des courgettes puis coupez-les en dés.
Step 2
Coupez les tomates en quartiers.
Step 3
Placez la pâte dans votre moule à tarte et piquez-la à l'aide d'une fourchette. Une fois le four chaud, faites pré-cuire votre pâte pendant 5 minutes à 180°C.
Step 4
Dans un récipient, ajoutez : la crème, le lait, les œufs, sel, poivre et fouettez le tout énergiquement.
Step 5
Une fois la pâte pré-cuite, sortez-la du four et répartissez les courgettes et les tomates* dans le fond. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 6
Versez l'appareil à quiche par dessus les légumes. Répartissez la bûche de chèvre préalablement découpée en rondelles sur le dessus.
Step 7
Parsemez d'herbes de Provence, salez, poivrez et enfournez votre quiche pendant 45 minutes à 180°C. Laissez reposer 10 minutes avant de déguster, c'est prêt ! À accompagner d'une salade verte.
Faites précuire les légumes quelques minutes à la poêle avant la cuisson au four, pour les faire dégorger.
- Camille C, Créatrice de recettes
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 360 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 21 g |
Protein | 13 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche tomate courgette & chèvre" contains 360 Energy, 26 g of Fat, 21 g of Carbohydrates, 13 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...