Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
En voilà un mariage parfait : des courgettes & du chèvre frais réunis dans un plat de pâtes !
Make sure you have...
Pot (small), Stovetop, Frying pan
Step 1
Épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.
Step 2
Lavez puis coupez les courgettes en petits cubes.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons et les courgettes. Salez, poivrez, ajoutez l'ail râpé et le paprika fumé. Mélangez, puis faites-les revenir 10 minutes.
Step 4
En parallèle, dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, prélevez une petit louche d'eau de cuisson, puis égouttez-les pâtes.
Step 5
Ajoutez les pâtes égouttées dans la poêle avec deux tiers du chèvre frais et l'eau de cuisson réservée. Mélangez bien, jusqu'à obtenir une sauce crémeuse.
Step 6
Servez les pâtes aux courgettes dans une assiette. Ajoutez le reste du chèvre frais émietté et du basilic ciselés, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 617 cal. |
Fat | 23 g |
Carbohydrates | 82 g |
Protein | 21 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pâtes aux courgettes & chèvre frais" contains 617 Energy, 23 g of Fat, 82 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...