Oops! 😱
This recipe hasn't been translated into English yet...
En voilà un mariage parfait : de bonnes courgettes et du bon chèvre frais réunis ensemble dans un plat de pâtes !
Make sure you have...
Pot (small), Stovetop, Frying pan
Step 1
Épluchez puis coupez l'oignon rouge en fines lamelles.
Step 2
Lavez puis coupez les courgettes en petits cubes.
Step 3
Dans une poêle chaude, ajoutez un filet d'huile d'olive. Râpez l'ail puis ajoutez les oignons rouges et les courgettes. Salez, poivrez et faites revenir le tout pendant 10 minutes, sur feu moyen.
Step 4
En parallèle, lancez la cuisson des pâtes en suivant le temps de cuisson indiqué sur le paquet. À la fin de la cuisson, prélevez l'équivalent d'une demi-louche d'eau de cuisson par personne, puis égouttez les pâtes.
Step 5
Ajoutez les pâtes dans la poêlée avec le thym, quelques morceaux de fromage de chèvre (réservez-en pour le dressage) et l'eau de cuisson des pâtes. Mélangez bien, jusqu'à obtenir une sauce crémeuse.
Step 6
Dressez les pâtes dans une assiette. Ajoutez quelques morceaux de chèvre frais par-dessus et quelques herbes fraîche, si vous en avez. C'est prêt !
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 617 cal. |
Fat | 22 g |
Carbohydrates | 82 g |
Protein | 21 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pâtes aux courgettes & chèvre frais" contains 617 Energy, 22 g of Fat, 82 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...