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Un bon poulet du dimanche aux saveurs sucrées/salées !
Make sure you have...
Step 1
Préparez la sauce miel/moutarde. Dans un bol, mélangez : la moutarde, le miel, un filet d'huile d'olive et l'ail râpé. Salez et poivrez.
Step 2
Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis entaillez les pommes de terre dans le sens de la largeur à intervalle régulier. N'allez pas jusqu’au bout en les coupant, afin de conserver leur forme. (Astuce : placez des baguettes de chaque côté des pommes de terre)
Step 3
Huilez un plat allant au four, puis ajoutez-y le poulet et les pommes de terre.
Step 4
Badigeonnez le tout de la sauce miel/moutarde. Parsemez de thym, si vous en avez et d'un bon filet d'huile d'olive. Versez un petit fond d'eau dans le plat, pus enfournez 1h à 180°C (en fonction de la taille du poulet, comptez environ une demie heure par 500g).
Step 5
Une fois le poulet et les pommes de terre bien dorés, sortez le plat du four et servez avec une salade verte. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 863 cal. |
Fat | 41 g |
Carbohydrates | 53 g |
Protein | 73 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Poulet rôti miel moutarde & pommes de terre hasselback" contains 863 Energy, 41 g of Fat, 53 g of Carbohydrates, 73 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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