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Oven, Stovetop, Frying pan
Step 1
Préchauffez le four à 220°C. Lavez puis disposez les pommes de terre sur du papier aluminium. Salez, poivrez et badigeonnez-les d'un filet d'huile d'olive. Emballez les pommes de terre, puis disposez-les dans un plat allant au four. Enfournez 40 minutes à 220°C.
Step 2
Pendant ce temps, dans une poêle chaude, ajoutez les lardons. Faites-les revenir 3 à 5 minutes, sur feu moyen.
Step 3
Coupez le camembert en tranches.
Step 4
Une fois les pommes de terre cuites à cœur, sortez-les du four et déballez-les.
Step 5
Coupez les pommes de terre en deux, dans le sens de la longueur et creusez-les légèrement. Garnissez-les en ajoutant : le camembert et les lardons. Re-enfournez 5 minutes à 220°C.
Step 6
Une fois le camembert bien fondu, sortez les pommes de terre du four et parsemez-les de ciboulette ciselée, si vous en avez. Servez les pommes de terre farcies au camembert dans une assiette avec la salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 437 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 25 g |
Protein | 24 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pommes de terre farcies au camembert" contains 437 Energy, 26 g of Fat, 25 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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