Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un combo simple qui régale à tous les coups !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Épluchez puis coupez les carottes en cubes.
Step 2
Épluchez puis coupez les pommes de terre en cubes
Step 3
Épluchez puis coupez les oignons en quartiers fins.
Step 4
Sur une plaque recouverte de papier cuisson, ajoutez les pommes de terre, les carottes et les oignons. Arrosez d'un bon filet d'huile d'olive, salez et poivrez. Mélangez le tout et enfournez 25 minutes à 200°C.
Step 5
Au bout de 25 minutes, ajoutez les poissons panés sur la plaque et re-enfournez 25 minutes à 200°C.
Step 6
Pendant ce temps, préparez la sauce. Dans un bol, mélangez : le yaourt grec et le pesto.
Step 7
Une fois les légumes et les poissons panés cuits et bien dorés, sortez-les du four. Servez les poissons panés dans une assiette avec les légumes rôtis et la sauce au pesto. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 465 cal. |
Fat | 24 g |
Carbohydrates | 45 g |
Protein | 16 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Poisson pané, légumes rôtis & sauce pesto" contains 465 Energy, 24 g of Fat, 45 g of Carbohydrates, 16 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...