Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Des pâtes crémeuses pour toute la famille !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, réservez une petite louche d'eau de cuisson des pâtes, puis égouttez-les.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons, la julienne de légumes et la persillade. Salez, poivrez et faites revenir le tout 8 à 10 minutes, en mélangeant.
Step 4
Une fois les légumes fondants, ajoutez les pâtes, le thon égoutté, le fromage triangle et l'eau de cuisson réservée. Mélangez bien et poursuivez la cuisson 1 à 2 minutes.
Step 5
Servez les pâtes crémeuses thon et La Vache qui rit dans une assiette creuse. Parsemez-les de persil ciselé, si vous en avez puis re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 370 cal. |
Fat | 9 g |
Carbohydrates | 39 g |
Protein | 29 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pâtes crémeuses au thon & La Vache qui rit" contains 370 Energy, 9 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 29 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...