Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un repas complet, dans une patate !
Make sure you have...
Air fryer
Step 1
Lavez puis piquez les patates douces à l'aide d'une fourchette. Disposez-les dans le panier du air-fryer avec la grille. Ajoutez un filet d'huile d'olive, puis faites-les cuire au air-fryer 30 à 35 minutes à 200°C, en les retournant à mi-cuisson.
Step 2
Au bout de 35 minutes, sortez les patates douces du air-fryer. Coupez-les en deux dans le sens de la longueur.
Step 3
Garnissez-les du chèvre frais et des lardons. Parsemez d'herbes de Provence et poivrez. Poursuivez la cuisson au air-fryer 10 minutes à 200°C.
Step 4
Une fois le chèvre fondu et les lardons dorés, sortez les patates douces du air-fryer.
Step 5
Servez la salade dans une assiette avec la patate douce au chèvre et lardons. Parsemez de ciboulette ciselée, si vous en avez et de chèvre frais, s'il vous en reste. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 448 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 48 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Patates douces au air-fryer chèvre & lardons" contains 448 Energy, 19 g of Fat, 48 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...