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Œuf cocotte & patate douce au air-fryer

15 reviews

Tout est dans la patate !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA+ Green-score
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Heart1.1k
Prep Time

5 minutesPrep time

Cooking Pot

40 minutesCook time

Calories

513 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensil

Air fryer

recipe

Sweet potato

Step 1

Lavez puis piquez les patates douces à l'aide d'une fourchette.

Step 2

Disposez les patates douces dans le panier du air-fryer avec la grille. Ajoutez un filet d'huile d'olive puis faites-les cuire au air-fryer 30 à 35 minutes à 200°C, en les retournant à mi-cuisson.

Step 3

Au bout de 35 minutes, sortez les patates douces du air-fryer. Coupez-les en deux dans le sens de la longueur puis creusez-les légèrement.

Pesto

Step 4

Garnissez les patates douces de pesto puis remettez-les dans le panier du air-fryer.

Egg
Feta cheese (block)

Step 5

Cassez un œuf au centre puis ajoutez la feta émiettée par-dessus. Salez, poivrez et poursuivez la cuisson au air-fryer 5 à 6 minutes à 180°C.

Apple cider vinegar
Parsley (fresh)

Step 6

Pendant ce temps, préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : le vinaigre de cidre et une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez. Ajoutez le persil ciselé, si vous en avez et mélangez à nouveaux.

Step 7

Une fois le fromage fondu et l'œuf cocotte cuit, sortez la patate douce du air-fryer.

Spring mix lettuce

Step 8

Servez la salade dans une assiette avec la moitié de la vinaigrette. Ajoutez l'œuf cocotte et patate douce par-dessus puis garnissez-la de quelques cuillères de pesto, de feta émiettée, s'il vous en reste et du reste de la vinaigrette. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy513 cal.
Fat26 g
Carbohydrates48 g
Protein17 g
Fiber8 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Œuf cocotte & patate douce au air-fryer" contains 513 Energy, 26 g of Fat, 48 g of Carbohydrates, 17 g of Protein, 8 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA+ Green-score
Chevron Down

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A+ Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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