Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Pour vous faire croustiller de plaisir !
Make sure you have...
Air fryer
Step 1
Pour séparer les plaquettes de ravioles sans les casser, mettez-les au congélateur 10 minutes. Il vous suffit ensuite de les "casser" comme des carreaux de chocolat. Dans le panier du air-fryer, ajoutez les ravioles du Dauphiné. Faites-les cuire au air-fryer 6 à 8 minutes à 200°C en remuant régulièrement.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 3
Lavez puis coupez le concombre en cubes.
Step 4
Dans un bol, mélangez : les tomates cerises, le concombre et des feuilles de basilic, si vous en avez. Ajoutez un filet d'huile d'olive, salez et poivrez.
Step 5
Une fois les ravioles bien dorées et croustillantes, sortez-les du air-fryer.
Step 6
Préparez la crème de feta. Dans un bol, ajoutez : le yaourt et la feta en morceaux. Mélangez le tout à l'aide d'une fourchette. Ajoutez un filet d'huile d'olive, salez et poivrez.
Step 7
Dans une assiette, étalez la crème de feta. Ajoutez le mélange de concombre et de tomates cerises sur le dessus, suivi des ravioles croustillantes et de feuilles de basilic, s'il vous en reste. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 585 cal. |
Fat | 38 g |
Carbohydrates | 39 g |
Protein | 23 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Ravioles croustillantes au air-fryer & crème de feta" contains 585 Energy, 38 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 5 g of Fiber.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...