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Préparez vous pour un repas de mi-semaine à se lécher les babines !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez, puis coupez les pommes de terre en 4 ou en 6 selon leur taille.
Step 2
Sur une plaque de cuisson, ajoutez les hauts de cuisses de poulet et les pommes de terre. Ajoutez un filet d'huile d'olive, salez et poivrez. Enfournez pour 20 minutes à 200°C.
Step 3
Pendant ce temps, lavez, puis coupez les champignons en 4.
Step 4
Épluchez les oignons rouges, puis coupez-les en quartiers.
Step 5
Préparez la sauce en mélangeant : ½ cuillère à café de fond de veau avec 50ml d'eau chaude (dosage pour une personne). Ajoutez la crème fraîche et l'ail râpé. Mélangez.
Step 6
Au bout des 20 minutes, sortez la plaque du four et ajoutez les champignons et les oignons. Versez la sauce par-dessus le tout, puis enfournez de nouveau pendant 35 minutes à 200°C.
Step 7
Sortez la plaque du four et servez. Versez un peu de sauce par-dessus le tout et ajoutez quelques feuilles de persil, si vous en avez. C’est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 812 cal. |
Fat | 52 g |
Carbohydrates | 47 g |
Protein | 41 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "One pan poulet & champignons à la crème" contains 812 Energy, 52 g of Fat, 47 g of Carbohydrates, 41 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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