Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une bonne tartine bien réconfortante pour un dej sur le pouce ou le brunch du dimanche !
Make sure you have...
Frying pan, Stovetop
Step 1
Faites griller les tranches de pain dans une poêle chaude avec un filet d'huile d'olive.
Step 2
Lavez, puis coupez les champignons en fines tranches.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les champignons. Salez, poivrez et faites-les revenir 4 à 5 minutes, sur feu moyen.
Step 4
En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une autre poêle. Cassez-y les œufs et parsemez-les de comté râpé. Laissez cuire à couvert pendant 2 minutes, sur feu moyen.
Step 5
Étalez la crème sur le pain. Poivrez, puis ajoutez les champignons grillés sur le dessus.
Step 6
Déposez les œufs au comté sur la bruschetta, puis ajoutez le jambon en morceaux. Coupez la bruschetta en deux et dégustez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 802 cal. |
Fat | 45 g |
Carbohydrates | 53 g |
Protein | 44 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Bruschetta champignons, jambon & œufs" contains 802 Energy, 45 g of Fat, 53 g of Carbohydrates, 44 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...