Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Vous n’avez jamais mangé d’haricots verts aussi gourmands !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Dans un plat allant au four, étalez la béchamel.* *Consultez nos tips pour cette étape
Step 2
Répartissez les haricots verts par-dessus, suivi du comté râpé.
Step 3
Répétez les étapes précédentes 1 à 2 fois supplémentaires, en terminant par une couche de béchamel, suivie de comté râpé et de chapelure.
Step 4
Ajoutez quelques morceaux de beurre sur le dessus, puis assaisonnez selon vos goûts. Enfournez 20 minutes à 180°C. C'est prêt !
Step 5
Une fois le gratin bien doré sur le dessus, sortez-le four et servez avec une salade verte. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter de l'ail râpé, des herbes de Provencee & de préparer une béchamel maison (tapez "Béchamel maison" dans la barre de recherche de l’application !).
- Camille U, Diététicienne
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 332 cal. |
Fat | 15 g |
Carbohydrates | 32 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Haricots verts gratinés au comté" contains 332 Energy, 15 g of Fat, 32 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...