Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Dans la famille des grilled cheese, je demande celui au pepperoni !
Make sure you have...
Frying pan
Step 1
Sur chaque tranche de pain de mie, étalez une noisette de beurre. Retournez les tranches beurrées.
Step 2
Étalez la sauce tomate sur une des tranches.
Step 3
Ajoutez la mozzarella râpée, les tranches de chorizo et une seconde couche de mozzarella râpée. Refermez le sandwich avec la tranche de pain de mie restante, côté beurré vers le haut.
Step 4
Parsemez avec une cuillère à soupe de parmesan râpé par grilled cheese.
Step 5
Dans une poêle à feu moyen, ajoutez une noisette de beurre (ou huile d'olive) et faites revenir les grilled cheese côté parmesan râpé 2 minutes.
Step 6
Avant de le retourner, ajoutez une deuxième cuillère à soupe de parmesan sur l'autre face et faites cuire encore 2 minutes. Veillez à ce qu'ils ne brûlent pas !
Step 7
Coupez le feu, couvrez la poêle et laissez reposer hors du feu pendant 1 minute.
Step 8
Coupez les grilled cheese en deux. Dégustez aussitôt, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 633 cal. |
Fat | 39 g |
Carbohydrates | 42 g |
Protein | 29 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Grilled cheese pepperoni" contains 633 Energy, 39 g of Fat, 42 g of Carbohydrates, 29 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...