Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Le plat réconfort par excellence ! On va vous entendre dire “hmmmmmm” jusqu’à nos bureaux !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les champignons en tranches.
Step 2
Coupez les escalopes de poulet en petits morceaux.
Step 3
Dans une poêle à feu vif, ajoutez un filet d'huile d'olive puis faites revenir le poulet pendant 3 minutes. Salez et poivrez.
Step 4
Ajoutez ensuite les champignons dans la poêle et faites cuire le tout pendant 7 minutes. Réservez.
Step 5
Ré-utilisez la même poêle pour faire cuire les gnocchis dans une noisette de beurre pendant 3 minutes.
Step 6
Ajoutez le mélange poulet/champignons aux gnocchis, la crème fraîche et le cabécou. Mélangez bien puis laissez cuire à couvert à feu moyen/doux pendant 3 minutes.
Step 7
Dressez ensuite dans une assiette. Option : ajoutez quelques brins de persil si vous en avez. C'est prêt !
Pour réaliser vos propres gnocchis, tapez "Gnocchis maison" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 644 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 55 g |
Protein | 47 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Gnocchis poulet, champignons & cabécou" contains 644 Energy, 26 g of Fat, 55 g of Carbohydrates, 47 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...