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Le genre d’onctuosité qui ne vous laissera pas indifférent : réconfort garanti !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les champignons en lamelles.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les champignons et faites-les revenir 7 à 8 minutes. Salez et poivrez. Réservez au chaud.
Step 3
Dans la même poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, sur feu vif. Ajoutez les gnocchis et faites-les dorer 2 minutes, en remuant. Couvrez et poursuivez la cuisson 3 minutes, sur feu doux, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés.
Step 4
Rajoutez les champignons dans la poêle et mélangez.
Step 5
Ajoutez les épinards et mélangez à nouveau. Poursuivez la cuisson 1 à 2 minutes.
Step 6
Ajoutez ensuite le fromage ail & fines herbes. Mélangez jusqu'à obtenir une sauce onctueuse. Si besoin, ajoutez un petit filet d'eau ou de crème liquide pour diluer la sauce.
Step 7
Servez les gnocchis crémeux aux champignons dans une assiette. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 474 cal. |
Fat | 21 g |
Carbohydrates | 55 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Gnocchis crémeux aux champignons" contains 474 Energy, 21 g of Fat, 55 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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