Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Fusilli au veau haché, tomates cerises & feta

68 reviews

Une recette dont vous ne pourrez plus vous passer !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreC Eco-score
2.7k

4 minutes

Prep time

14 minutes

Cook time

663 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Stovetop, Frying pan, Pot (small)

recipe

Pasta (fusilli or rotini)

Step 1

Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet.

Cherry tomatoes

Step 2

Pendant ce temps, coupez les tomates cerises en deux.

Yellow onion

Step 3

Épluchez puis émincez les oignons.

Minced veal

Step 4

Faites chauffer un filet d’huile d’olive dans une poêle sur feu moyen. Ajoutez les oignons et le veau haché et faites-le revenir 5 à 7 minutes, en mélangeant pour détacher les morceaux. Salez et poivrez.

Green olives

Step 5

Ajoutez les tomates cerises et les olives préalablement égouttées puis poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes.

Step 6

Vérifier la cuisson des pâtes puis égouttez-les.

Feta cheese (block)

Step 7

Ajoutez les pâtes égouttées dans la poêle puis mélangez à nouveau. Émiettez la feta par-dessus et mélangez bien pour que le fromage fonde.

Basil (fresh)

Step 8

Servez les pâtes dans une assiette avec un peu de feta émiettée par-dessus s'il vous en reste. Ré-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez quelques feuilles de basilic frais, si vous en avez. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy663 cal.
Fat25 g
Carbohydrates80 g
Protein54 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Fusilli au veau haché, tomates cerises & feta" contains 663 Energy, 25 g of Fat, 80 g of Carbohydrates, 54 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreC Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
68 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Fusilli au veau haché, tomates cerises & feta