Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Cordon bleu & spaghetti aux tomates cerises

28 reviews

Un doux retour en enfance !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreB Eco-score
2.5k

2 minutes

Prep time

14 minutes

Cook time

798 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Stovetop, Frying pan, Pot (small)

recipe

Pasta (spaghetti)

Step 1

Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, prélevez une petite louche d'eau de cuisson, puis égouttez les pâtes.

Chicken cordon bleu (fresh)

Step 2

Pendant ce temps, faites réchauffer les cordons bleus selon les instructions du paquet.

Cherry tomatoes

Step 3

En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les tomates cerises et faites-les revenir 2 à 3 minutes, sur feu vif.

Step 4

Baissez le feu, puis versez l'eau de cuisson réservée dans la poêle. Salez, poivrez et poursuivez la cuisson 2 minutes, en remuant.

Step 5

Écrasez les tomates légèrement à l'aide d'une fourchette ou d'un presse-purée, puis ajoutez les pâtes égouttées. Salez, poivrez, puis mélangez.

Heavy cream
Basil (fresh)

Step 6

Versez la crème liquide et ajoutez les feuilles de basilic, si vous en avez. Mélangez bien et poursuivez la cuisson 1 à 2 minutes.

Step 7

Vérifiez la cuisson des cordons bleus, ils doivent être bien dorés et croustillants.

Parmesan (shaved)

Step 8

Dans une assiette creuse, servez les spaghettis à la tomate avec le cordon bleu. Ajoutez quelques feuilles de basilic, s'il vous en reste et des copeaux de parmesan. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy798 cal.
Fat33 g
Carbohydrates92 g
Protein32 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Cordon bleu & spaghetti aux tomates cerises" contains 798 Energy, 33 g of Fat, 92 g of Carbohydrates, 32 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreB Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
28 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Cordon bleu & spaghetti aux tomates cerises