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La recette qui vous fera vous sentir comme dans un pub anglais !
Make sure you have...
Air fryer, Pot (small), Stovetop
Step 1
Lavez puis coupez les pommes de terre en quartiers.
Step 2
Disposez les potatoes dans le panier du air-fryer avec la grille. Ajoutez un filet d'huile d'olive. Salez, poivrez et assaisonnez d'origan. Mélangez bien, puis faites cuire au air-fryer 15 à 20 minutes à 200°C.
Step 3
En parallèle, disposez les filets de poisson panés dans le panier du air fryer avec la grille. Faites-les cuire au air-fryer 8 à 10 minutes à 200°C. En fin de cuisson, réservez au chaud.
Step 4
Au bout de 15 à 20 minutes, sortez les potatoes du air-fryer et remuez-les. Poursuivez la cuisson au air-fryer 10 minutes à 200°C.
Step 5
Pendant ce temps, dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les petits pois 5 minutes, sur feu moyen. En fin de cuisson, égouttez-les.
Step 6
Une fois les potatoes et le poisson pané bien dorés, sortez-les du air-fryer.
Step 7
Servez le poisson pané dans une assiette avec les potatoes, les petits pois et la sauce tartare. Re-assaisonnez selon vos goûts. Ajoutez quelques herbes fraîches et du citron, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 538 cal. |
Fat | 29 g |
Carbohydrates | 54 g |
Protein | 16 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Fish & chips au air-fryer & sauce tartare" contains 538 Energy, 29 g of Fat, 54 g of Carbohydrates, 16 g of Protein, 8 g of Fiber.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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