Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Testez cette version des œufs cocottes aussi savoureuse que rapide !
Make sure you have...
Step 1
Égouttez puis coupez les tomates séchées en fines lamelles.
Step 2
Beurrez des ramequins allant au four, puis ajoutez une cuillère à soupe de crème fraîche dans chaque ramequin. Ajoutez ensuite les tomates séchées et le pesto.
Step 3
Parsemez de mozzarella râpée, puis cassez délicatement un œuf par ramequin. Poivrez puis faites cuire au air-fryer 6 minutes à 200°C (10 à 15 mins au four à 180°C).
Step 4
Pendant ce temps, faites toaster le pain de mie au grille-pain ou au four sur le mode grill.
Step 5
Une fois les œufs cuits, sortez-les du air-fryer. Servez les œufs cocotte dans une assiette avec le pain grillé et la salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 687 cal. |
Fat | 52 g |
Carbohydrates | 27 g |
Protein | 26 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Œufs cocotte à l'italienne au air-fryer" contains 687 Energy, 52 g of Fat, 27 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...