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Régalez-vous avec ce faux-filet nappé d'un sauce onctueuse au gorgonzola !
Make sure you have...
Oven, Stovetop, Frying pan
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez la courgette en rondelles.
Step 2
Lavez les pommes de terre et coupez-les en deux.
Step 3
Sur une plaque recouverte de papier cuisson, disposez les pommes de terre et les courgettes. Ajoutez une pincée de thym, du sel, du poivre et un filet d'huile d'olive. Mélangez et enfournez 30 minutes à 200°C.
Step 4
Pendant ce temps, dans une casserole à feu moyen, faites fondre la crème fraîche et le gorgonzola.
Step 5
Dans une poêle, faites chauffer une noisette de beurre et ajoutez-y le faux-filet. Salez, poivrez et faites cuire 2 min de chaque côté pour une cuisson saignante. Si vous le souhaitez, ajoutez une noisette de beurre dans la poêle durant la cuisson et arrosez la viande.
Step 6
Coupez le faux-filet en tranches si vous le souhaitez.
Step 7
Sortez les pommes de terre et les courgettes du four. Servez-les avec le faux-filet et la sauce au gorgonzola, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 775 cal. |
Fat | 47 g |
Carbohydrates | 34 g |
Protein | 56 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Faux-filet, sauce gorgonzola & légumes au four" contains 775 Energy, 47 g of Fat, 34 g of Carbohydrates, 56 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
D Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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