Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Air fryer
Step 1
Lavez puis coupez les poivrons en retirant le cœur avec les pépins. Coupez-les en fines lamelles.
Step 2
Épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.
Step 3
Coupez le steak en lamelles.
Step 4
Dans le panier du air-fryer avec la grille, ajoutez : le bœuf, les poivrons, les oignons rouges et le mélange d'épices mexicaines. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Mélangez puis faites cuire le tout au air-fryer 10 à 12 minutes à 200°C, en mélangeant à mi-cuisson.
Step 5
Une fois le steak et les légumes cuits, sortez-les du air-fryer. Réchauffez les tortillas, puis garnissez-les du mélange légumes / steak. Ajoutez la crème fraîche, quelques feuilles de coriandre et un filet de jus de citron vert, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 479 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 30 g |
Protein | 40 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Fajitas au bœuf au air-fryer" contains 479 Energy, 20 g of Fat, 30 g of Carbohydrates, 40 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
D Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...