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Stovetop, Pot (small)
Step 1
Lavez puis coupez le gingembre en morceaux.
Step 2
Faites chauffer une casserole, sur feu vif. Ajoutez l'anis, la cannelle et les morceaux de gingembre. Faites griller le tout 30 seconde à 1 minute.
Step 3
Ajoutez 200 ml d'eau chaude par personne et le bouillon cube. Couvrez et laissez mijoter 15 à 20 minutes, sur feu doux.
Step 4
Pendant ce temps, dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les nouilles selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-les.
Step 5
Une fois le bouillon bien infusé, retirez les aromates. Ajoutez la sauce nuoc-mâm puis re-assaisonnez selon vos goûts.
Step 6
Dans un bol, ajoutez les nouilles de riz puis disposez les tranches de bœuf par-dessus. Versez le bouillon chaud sur la viande. Garnissez le tout de coriandre et de piment rouge, si vous en avez. Servez avec un filet de jus de citron vert. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 423 cal. |
Fat | 9 g |
Carbohydrates | 70 g |
Protein | 16 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Phô au bœuf" contains 423 Energy, 9 g of Fat, 70 g of Carbohydrates, 16 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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