Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un incontournable de la cuisine française en version express !
Air fryer
Step 1
À l'aide du dos d'une casserole ou d'un rouleau à pâtisserie, écrasez le poulet afin de l'aplatir.
Step 2
Placez une tranche de jambon suivi d'une tranche d'emmental sur le filet de poulet. Repliez-le sur lui-même.
Step 3
Dans une assiette creuse, cassez les œufs. Battez-les, à l'aide d'une fourchette.
Step 4
Dans une seconde assiette creuse, ajoutez la farine. Enrobez-y le poulet des deux côtés.
Step 5
Enrobez ensuite le poulet dans les œufs battus.
Step 6
Dans une troisième assiette creuse, ajoutez la chapelure. Enrobez-y le poulet des deux côtés.
Step 7
Disposez les cordons bleus dans le panier du air-fryer avec la grille. Faites-les cuire au air-fryer 20 minutes à 180°C, en les retournant à mi-cuisson.
Step 8
Une fois bien dorés et croustillants, sortez les cordons bleus du air-fryer. Servez-les dans une assiette avec la salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 419 cal. |
Fat | 13 g |
Carbohydrates | 22 g |
Protein | 56 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Cordon bleu maison au air-fryer & salade" contains 419 Energy, 13 g of Fat, 22 g of Carbohydrates, 56 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...