Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Burger 3 fromages

258 reviews

Le trio gagnant en une seule bouchée !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
D Nutri-scoreD Eco-score
4.6k

7 minutes

Prep time

14 minutes

Cook time

895 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Stovetop, Frying pan

recipe

Red onion

Step 1

Épluchez puis coupez les oignons en fines tranches.

Step 2

Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons et un petit fond d'eau. Couvrez puis laissez mijoter 8 à 10 minutes.

Burger bun

Step 3

En parallèle, dans une second poêle, faites fondre une noisette de beurre, sur feu moyen. Ajoutez les pains burger côté mie et faites-les toaster 2 minutes. Réservez.

Step 4

Vérifiez la cuisson des oignons. Une fois bien confits, réservez-les hors du feu.

Cream cheese
Whole grain mustard

Step 5

Dans un bol, mélangez : le fromage frais et la moutarde à l'ancienne. Réservez.

Beef (ground-beef patties fresh)

Step 6

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les steaks hachés. Salez, poivrez et faites-les cuire 2 minutes sur une face.

Cheddar (slices)
Tomme
Gorgonzola

Step 7

Retournez les steaks puis ajoutez le cheddar, la tomme et le gorgonzola sur le dessus. Couvrez et poursuivez la cuisson 2 minutes, jusqu'à ce que le fromage soit bien fondu.

Romaine lettuce

Step 8

Garnissez vos pains burger en les tartinant du mélange moutarde / fromage frais. Disposez ensuite les feuilles de laitue par-dessus suivi du steak et des oignons confits. Refermez le burger et dégustez aussitôt. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy895 cal.
Fat55 g
Carbohydrates53 g
Protein46 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Burger 3 fromages" contains 895 Energy, 55 g of Fat, 53 g of Carbohydrates, 46 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

D Nutri-scoreD Eco-score

D Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

D Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
258 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Burger 3 fromages