Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Frying pan, Stovetop
Step 1
Épluchez puis coupez les bananes en deux dans le sens de la largeur ,puis en deux dans le sens de la longueur.
Step 2
Faites toaster les tranches de brioche dans une poêle, avec une noix de beurre, 30 secondes de chaque côté sur feu moyen. Elles doivent être bien dorées. Réservez.
Step 3
Gardez la même poêle, ajoutez une noisette de beurre et faites dorer les bananes 1 minute de chaque côté.
Step 4
Déposez les bananes sur la tranche de brioche, ajoutez la boule de glace à la vanille et parsemez de noix de pécan si vous en avez.
Step 5
Nappez de caramel, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 495 cal. |
Fat | 27 g |
Carbohydrates | 58 g |
Protein | 6 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Brioche banane, glace & caramel" contains 495 Energy, 27 g of Fat, 58 g of Carbohydrates, 6 g of Protein, 3 g of Fiber.
Retrieving reviews...