Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Brioche banane, glace & caramel

16 reviews

La régalade assurée au bout de la cuillère !

Camille C.
Camille C.
Very easy
8.3k

3 minutes

Prep time

3 minutes

Cook time

495 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Frying pan, Stovetop

recipe

Banana

Step 1

Épluchez puis coupez les bananes en deux dans le sens de la largeur ,puis en deux dans le sens de la longueur.

Brioche bread (sliced)

Step 2

Faites toaster les tranches de brioche dans une poêle, avec une noix de beurre, 30 secondes de chaque côté sur feu moyen. Elles doivent être bien dorées. Réservez.

Step 3

Gardez la même poêle, ajoutez une noisette de beurre et faites dorer les bananes 1 minute de chaque côté.

Vanilla ice cream
Pecans

Step 4

Déposez les bananes sur la tranche de brioche, ajoutez la boule de glace à la vanille et parsemez de noix de pécan si vous en avez.

Caramel sauce

Step 5

Nappez de caramel, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy495 cal.
Fat27 g
Carbohydrates58 g
Protein6 g
Fiber3 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Brioche banane, glace & caramel" contains 495 Energy, 27 g of Fat, 58 g of Carbohydrates, 6 g of Protein, 3 g of Fiber.

16 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Brioche banane, glace & caramel