Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le poulet. Salez, poivrez et faites-le revenir 2 à 3 minutes sur chaque face. Ajoutez un filet d'eau, couvrez et poursuivez la cuisson 3 à 4 minutes.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 3
Lavez puis coupez le concombre en petits dés.
Step 4
Épluchez puis coupez les oignons rouges en fines lamelles.
Step 5
Une fois bien doré et cuit, sortez le poulet du feu puis effilochez-le.
Step 6
Dans un bol, mélangez : le concombre, les tomates cerises, les olives, le poulet, la feta émiettée, le yaourt et l'origan. Poivrez et ajoutez l'oignon rouge.
Step 7
Réchauffez les tortillas puis ajoutez la salade grecque au poulet au centre. Rabattez les deux bords du wrap vers l'intérieur, puis roulez le wrap en le serrant bien. Coupez le wrap en deux si vous le souhaitez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 528 cal. |
Fat | 23 g |
Carbohydrates | 36 g |
Protein | 48 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap de salade grecque au poulet" contains 528 Energy, 23 g of Fat, 36 g of Carbohydrates, 48 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...