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Des œufs brouillés plus moelleux qu'un nuage !
Make sure you have...
Frying pan, Stovetop
Step 1
Coupez l'avocat en deux, retirez la peau puis coupez-le en fines lamelles.
Step 2
Dans un bol, cassez les œufs. Salez, poivrez puis battez-les à l'aide d'une fourchette. Ajoutez le cottage cheese et mélangez à nouveau.
Step 3
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu doux. Ajoutez les œufs et mélangez avec une spatule. Les œufs doivent rester un peu baveux, pas trop cuits.
Step 4
Si besoin, coupez le pain en tranches et faites-le toaster si vous le souhaitez.
Step 5
Servez les œufs brouillés dans une assiette avec les tartines de pain et l'avocat. Ajoutez un filet de sauce Sriracha sur l'avocat, si vous en avez et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 580 cal. |
Fat | 31 g |
Carbohydrates | 25 g |
Protein | 23 g |
Fiber | 10 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Œufs brouillés au cottage cheese & avocat" contains 580 Energy, 31 g of Fat, 25 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 10 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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