Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Il y a tout ce qu'il faut dans ce sandwich !
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Faites cuire les œufs 9 minutes dans une casserole d'eau bouillante. Une fois cuits, plongez-les dans de l'eau froide pour stopper la cuisson. Enlevez la coquille délicatement. Réservez.
Step 2
Pendant ce temps, égouttez puis coupez les tomates séchées en morceaux.
Step 3
Épluchez puis émincez finement l'oignon rouge.
Step 4
Préparez l'écrasé d'avocat. Coupez l'avocat en deux, puis videz-le dans un saladier.
Step 5
Dans le même saladier, ajoutez : l'oignon rouge, les sardines égouttées, les œufs et les tomates séchées. Écrasez le tout, à l'aide d'une fourchette, jusqu'à obtenir une texture de rillettes.
Step 6
Ajoutez la roquette. Salez, poivrez et mélangez à nouveau.
Step 7
Si vous le souhaitez, faites toaster les tranches de pain.
Step 8
Étalez l'écrasé d'avocat et sardines sur une des deux tranches de pain. Refermez le sandwich et coupez-le en deux si vous le souhaitez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 494 cal. |
Fat | 21 g |
Carbohydrates | 38 g |
Protein | 22 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Sandwich à l'écrasé d'avocat & sardines" contains 494 Energy, 21 g of Fat, 38 g of Carbohydrates, 22 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...