Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 2
Lavez puis coupez les extrémités des courgettes. Coupez-les ensuite en tagliatelles, à l'aide d'un économe.
Step 3
Dans une poêle chaude, ajoutez les chèvres panés. Faites-les griller 2 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'ils soient dorés.
Step 4
Pendant ce temps, dans un bol, mélangez les courgettes avec un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez.
Step 5
Prenez une galette de blé et découpez-la d'un bord jusqu'au centre.
Step 6
Ajoutez les courgettes sur le premier quart de la galette puis étalez le tzatziki sur le second quart.
Step 7
Disposez les chèvres panés coupés en deux sur le troisième quart, puis ajoutez les tomates cerises sur le dernier quart. Re-assaisonnez selon vos goûts.
Step 8
Fermez le wrap en repliant chacun des quarts sur le suivant et dégustez aussitôt. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 525 cal. |
Fat | 34 g |
Carbohydrates | 41 g |
Protein | 18 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap chèvre pané, courgettes & tzatziki" contains 525 Energy, 34 g of Fat, 41 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...