Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un wrap simple & gourmand, parfait pour les plus pressés !
Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez les tomates en tranches.
Step 2
Épluchez puis coupez les oignons rouges en fines lamelles.
Step 3
Coupez l'avocat en deux, retirez la peau puis coupez-le en fines lamelles.
Step 4
Préparez les œufs brouillés. Dans un bol, cassez les œufs. Salez, poivrez et battez-les.
Step 5
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les œufs. Faites-les cuire en mélangeant délicatement à la spatule. Les œufs doivent rester un peu baveux, pas trop cuits.
Step 6
Réchauffez les tortillas, puis étalez le fromage triangle dessus. Ajoutez une pincée de piment d'Espelette, si vous en avez, puis garnissez le wrap avec les oignons, les tomates, l'avocat et les œufs brouillés.
Step 7
Rabattez les deux bords du wrap vers l'intérieur, puis roulez le wrap en le serrant bien. Coupez-le en deux, si vous le souhaitez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 441 cal. |
Fat | 25 g |
Carbohydrates | 29 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap aux œufs brouillés, crudités & La Vache qui rit®" contains 441 Energy, 25 g of Fat, 29 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...