Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un wrap bien complet pour pour faire le plein d'énergie !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Coupez l'avocat en deux. Retirez la peau et coupez-le en fines lamelles.
Step 2
Préparez les œufs brouillés. Dans un bol, cassez les œufs et ajoutez le mélange d'épices mexicaines. Salez, poivrez et battez-les.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu doux. Ajoutez les œufs. Faites-les cuire en mélangeant délicatement à la spatule. Les œufs doivent rester un peu baveux, pas trop cuits.
Step 4
Découpez la tortilla d'un bord jusqu'au centre. Ajoutez le blanc de poulet sur le premier quart de la galette puis les œufs sur le second quart.
Step 5
Ajoutez l'avocat sur le troisième quart puis finissez par étaler le fromage frais sur le dernier quart. Assaisonnez d'épices mexicaines, s'il vous en reste. Salez et poivrez.
Step 6
Fermez le wrap en repliant chacun des quarts sur le suivant. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 587 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 31 g |
Protein | 24 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap avocat, poulet & œufs" contains 587 Energy, 26 g of Fat, 31 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...