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Une recette idéale pour les amoureux de fromage !
Stovetop, Frying pan
Step 1
Dans une poêle chaude, ajoutez les camemberts panés. Faites-les griller 3 à 4 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates en rondelles.
Step 3
Préparez la sauce moutarde. Dans un bol, mélangez : la moutarde et la crème fraiche.
Step 4
Prenez une galette de blé et découpez-la depuis le centre jusqu'à un bord. Ajoutez le jambon sur le premier quart de la galette. Étalez la sauce moutarde sur le second quart et disposez les rondelles de tomates par-dessus.
Step 5
Disposez les camemberts panés sur le troisième quart, puis ajoutez la salade sur le dernier quart.
Step 6
Fermez le wrap en repliant chacun des quarts sur le suivant et dégustez aussitôt. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 491 cal. |
Fat | 27 g |
Carbohydrates | 39 g |
Protein | 23 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap au camembert pané, jambon & tomates" contains 491 Energy, 27 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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