Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Toutes les saveurs de la pizza avec la gourmandise d'un feuilleté !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis coupez les champignons en quartiers.
Step 2
Déroulez la pâte feuilletée. Étalez la sauce tomate pour former une bande au milieu de la pâte. Ajoutez les champignons suivi des tranches de jambon de Bayonne et de la moitié de la mozzarella râpée.
Step 3
À l'aide d'un couteau, coupez la pâte de chaque côté de la garniture, en faisant des bandes de 1 à 2 cm. Pour le tressage, rabattez le bout de la pâte sur la garniture. Rabattez ensuite une bande de chaque côté en les faisant se chevaucher.
Step 4
Badigeonnez la tresse de jaune d'œuf, puis parsemez-la du reste de mozzarella râpée. Enfournez 25 minutes à 180°C.
Step 5
Une fois bien dorée et cuite à cœur, sortez la tresse feuilletée façon pizza du four. Coupez-la en tranches et servez-la avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 342 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 25 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tresse feuilletée façon pizza" contains 342 Energy, 20 g of Fat, 25 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...