Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un plat d'été comme au resto mais super facile !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez la truite côté peau vers le bas. Salez, poivrez et faites-la griller 2 à 3 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'elle soit bien dorée.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les extrémités des courgettes. Coupez-les ensuite en tagliatelles, à l'aide d'un économe.
Step 3
Préparez la sauce au yaourt. Dans un bol, mélangez : le yaourt grec, le zeste de citron et l'ail râpé. Salez, poivrez et ajoutez un petit filet d'huile d'olive.
Step 4
Préparez la salade. Dans un saladier, mélangez : les courgettes, les pois chiches égouttés, le parmesan, le thym et le jus de citron. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive.
Step 5
Dans une assiette, étalez la sauce au yaourt. Servez la salade de courgettes sur le dessus suivi de la truite. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 433 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 22 g |
Protein | 40 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Truite, salade de courgettes & sauce yaourt" contains 433 Energy, 20 g of Fat, 22 g of Carbohydrates, 40 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...