Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Cette assiette haute en couleurs & savoureuse ravira vos papilles !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-le et réservez au chaud.
Step 2
En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez la truite côté peau vers le bas. Salez, poivrez et faites-la griller 2 à 3 minutes sur chaque face, jusqu'à ce qu'elle soit bien dorée.
Step 3
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates cerises en quartiers.
Step 4
Lavez puis coupez le concombre en dés.
Step 5
Préparez la sauce au pesto. Dans un bol, mélangez : le pesto, le zeste et le jus de citron.
Step 6
Préparez la salade de tomates. Dans un bol, mélangez : la moitié de la sauce au pesto, un filet d'huile d'olive, le concombre et les tomates cerises. Poivrez.
Step 7
Servez le riz dans une assiette avec la salade de tomates et la truite. Nappez du reste de la sauce au pesto et ajoutez quelques feuilles de basilic, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 556 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 64 g |
Protein | 31 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Truite au pesto & salade de tomates" contains 556 Energy, 20 g of Fat, 64 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...