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Saumon en croûte de persil & légumes du soleil

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On vous fait découvrir une nouvelle façon de cuisiner le saumon !

Barbara
Barbara
Very easy
A Nutri-scoreA Green-score
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Heart106
Prep Time

12 minutesPrep time

Cooking Pot

35 minutesCook time

Calories

622 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensil

Oven

recipe

Cherry tomatoes

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.

Zucchini

Step 2

Lavez puis coupez les courgettes en demi-lunes.

Parsley (fresh)

Step 3

Lavez puis hachez le persil.

Step 4

Dans un plat allant au four, ajoutez les courgettes, les tomates cerises et un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez. Mélangez puis enfournez 10 à 15 minutes à 180°C.

Bread crumbs (plain)
Garlic

Step 5

Préparez la chapelure aux herbes. Dans un bol, ajoutez : la chapelure, le persil et l'ail râpé. Salez, poivrez et ajoutez une cuillère à café d'huile d'olive par personne. Mélangez jusqu'à obtenir une pâte sableuse.

Salmon (fresh)

Step 6

Au bout de 15 minutes de cuisson, sortez le plat du four. Ajoutez le saumon puis recouvrez-le de la chapelure aux herbes. Re-enfournez 20 minutes à 180°C.

Mixed grains (cooked)

Step 7

Pendant ce temps, réchauffez le mélange de céréales selon les instructions du paquet.

Step 8

Une fois les légumes cuits et la croûte de persil bien dorée, sortez le plat du four.

Step 9

Dans une assiette, servez le mélange de céréales, le saumon en croûte d'herbes et les légumes. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy622 cal.
Fat22 g
Carbohydrates72 g
Protein37 g
Fiber10 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Saumon en croûte de persil & légumes du soleil" contains 622 Energy, 22 g of Fat, 72 g of Carbohydrates, 37 g of Protein, 10 g of Fiber.

Scores

A Nutri-scoreA Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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