Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
On vous fait découvrir une nouvelle façon de cuisiner le saumon !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 2
Lavez puis coupez les courgettes en demi-lunes.
Step 3
Lavez puis hachez le persil.
Step 4
Dans un plat allant au four, ajoutez les courgettes, les tomates cerises et un filet d'huile d'olive. Salez et poivrez. Mélangez puis enfournez 10 à 15 minutes à 180°C.
Step 5
Préparez la chapelure aux herbes. Dans un bol, ajoutez : la chapelure, le persil et l'ail râpé. Salez, poivrez et ajoutez une cuillère à café d'huile d'olive par personne. Mélangez jusqu'à obtenir une pâte sableuse.
Step 6
Au bout de 15 minutes de cuisson, sortez le plat du four. Ajoutez le saumon puis recouvrez-le de la chapelure aux herbes. Re-enfournez 20 minutes à 180°C.
Step 7
Pendant ce temps, réchauffez le mélange de céréales selon les instructions du paquet.
Step 8
Une fois les légumes cuits et la croûte de persil bien dorée, sortez le plat du four.
Step 9
Dans une assiette, servez le mélange de céréales, le saumon en croûte d'herbes et les légumes. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 622 cal. |
Fat | 22 g |
Carbohydrates | 72 g |
Protein | 37 g |
Fiber | 10 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Saumon en croûte de persil & légumes du soleil" contains 622 Energy, 22 g of Fat, 72 g of Carbohydrates, 37 g of Protein, 10 g of Fiber.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...