Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Tortilla Pockets à la mexicaine

75 reviews

Découvrez cette recette mexicaine gourmande qui ravira toute la famille lors d’un repas convivial !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Eco-score
11.7k

5 minutes

Prep time

6 minutes

Cook time

754 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Frying pan, Stovetop

recipe

Red onion

Step 1

Épluchez puis coupez l'oignon rouge en fines tranches.

Bell pepper (red)

Step 2

Lavez, videz, puis émincez finement les poivrons.

Red onion
Bell pepper (red)

Step 3

Dans une grande poêle, faites chauffer l'huile d’olive à feu moyen. Faites revenir les oignons et les poivrons pendant 5 minutes en remuant régulièrement. Salez et poivrez.

Tortilla Pockets (kit)

Step 4

Pendant ce temps, ouvrez le kit.

Avocado

Step 5

Épluchez l'avocat et coupez-le en lamelles.

Kidney beans (canned)

Step 6

Ajoutez les haricots rouges égouttés et rincés puis le mélange aux épices pour Tortilla Old El Paso avec 0.5 cuillère à soupe d'eau par portion. Mélangez le tout et laissez cuire encore 1 minute sur feu moyen.

Step 7

Réchauffez les tortillas Pockets selon les indications du paquet.

Step 8

Versez la sauce à napper Old El Paso dans un petit bol.

Step 9

Garnissez les tortillas Pockets avec la poêlée aux poivrons et haricots rouges.

Cheddar (shredded)
Cilantro (fresh)

Step 10

Ajoutez ensuite une cuillère de la sauce Old El Paso, le cheddar, les lamelles d'avocat et quelques feuilles de coriandre si vous en avez. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy754 cal.
Fat34 g
Carbohydrates85 g
Protein23 g
Fiber14 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Tortilla Pockets à la mexicaine" contains 754 Energy, 34 g of Fat, 85 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 14 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Eco-score

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
75 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Tortilla Pockets à la mexicaine