Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Découvrez les saveurs fraîches & savoureuses de ces tartelettes mêlant courgettes, fromage de chèvre & pesto !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez les courgettes en fines rondelles.
Step 2
Étalez votre pâte feuilletée sur une plaque de cuisson allant au four, puis découpez-la en 4.
Step 3
Au centre de chaque morceau de pâte, ajoutez le pesto puis étalez-le.
Step 4
Ajoutez les tranches de courgette sur chaque morceau de pâte. Assaisonnez d'un filet d'huile d'olive et de poivre. Disposez ensuite le cabécou au centre de chaque morceau de pâte.
Step 5
Rabattez les bords de pâte pour former les tartelettes. Enfournez pour 15 minutes de cuisson à 200°C.
Step 6
Servez avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Pour réaliser votre propre sauce pesto, tapez “Pesto maison" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 371 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 25 g |
Protein | 9 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tartelette courgette, pesto, cabécou & salade" contains 371 Energy, 26 g of Fat, 25 g of Carbohydrates, 9 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...