Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Tarte fine crumble & confiture fruits rouges

13 reviews

Du crumble & de la tarte tout en un, que demander de plus !

Camille C.
Camille C.
Very easy
2.9k

4 minutes

Prep time

25 minutes

Cook time

783 cal.

Per serving

Utensil

Oven

recipe

Butter (unsalted)
Sugar (granulated)
Flour (all-purpose)

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Dans un saladier, ajoutez : le beurre préalablement coupé en cubes, le sucre et la farine. Optionnel : ajoutez une pincée de sel.

Step 2

Mélangez le tout du bout des doigts afin d'obtenir une pâte sableuse.

Puff pastry
Red fruit jam

Step 3

Déroulez votre pâte feuilletée sur une plaque allant au four et piquez-la à l'aide d'une fourchette. Étalez la confiture sur toute la surface, en laissant 1 à 2 cm sur les bords.

Step 4

Parsemez la pâte à crumble par-dessus, en l'effritant à l'aide de vos mains. Enfournez 25 minutes à 180°C.

Powdered sugar
Red fruit jam
Lemon

Step 5

Optionnel : pendant ce temps, préparez le glaçage. Dans un saladier, à l'aide d'un fouet, mélangez le sucre glace avec une cuillère à café de confiture et le jus de citron. Ajustez le jus de citron en fonction de la texture désirée.

Step 6

Sortez la tarte du four et nappez-la du glaçage maison. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy783 cal.
Fat34 g
Carbohydrates112 g
Protein7 g
Fiber3 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Tarte fine crumble & confiture fruits rouges" contains 783 Energy, 34 g of Fat, 112 g of Carbohydrates, 7 g of Protein, 3 g of Fiber.

13 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Tarte fine crumble & confiture fruits rouges