Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Oven, Parchment paper, Grater
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Coupez les figues en 4 sans aller jusqu’au bout.
Step 2
Déroulez la pâte feuilletée puis déposez-la sur une plaque de cuisson couverte de papier sulfurisé. Repliez les bords de la pâte feuilletée sur 1 cm vers l’intérieur puis saupoudrez le centre de poudre d’amande.
Step 3
Répartissez par-dessus les figues coupées en 4 en les faisant légèrement se chevaucher pour garnir toute la pâte. Saupoudrez de sucre.
Step 4
Enfourner pour 30 minutes à 200°C.
Step 5
À la fin de la cuisson, laissez la tarte refroidir sur une grille puis zestez le citron vert préalablement rincé sur le dessus. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 316 cal. |
Fat | 14 g |
Carbohydrates | 42 g |
Protein | 5 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tarte aux figues" contains 316 Energy, 14 g of Fat, 42 g of Carbohydrates, 5 g of Protein, 7 g of Fiber.
Retrieving reviews...