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Porridge figue

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Une dose de réconfort assurée !

Camille C.
Camille C.
Very easy
3.1k

3 minutes

Prep time

4 minutes

Cook time

456 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Pot (small), Stovetop

recipe

Almonds (sliced)

Step 1

Si vous le souhaitez, vous pouvez faire torréfier les amandes effilées dans une poêle pendant quelques minutes.

Milk (whole)
Rolled oats

Step 2

Dans une casserole, versez le lait, la même dose en eau et les flocons d'avoine. Faites cuire à feu très doux pendant 3 à 4 minutes.

Figs (fresh)

Step 3

Pendant ce temps, coupez les figues en deux.

Maple syrup

Step 4

Versez le porridge dans un bol, ajoutez les morceaux de figue, les amandes effilées et arrosez de sirop d'érable. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy456 cal.
Fat16 g
Carbohydrates58 g
Protein16 g
Fiber10 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Porridge figue" contains 456 Energy, 16 g of Fat, 58 g of Carbohydrates, 16 g of Protein, 10 g of Fiber.

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Porridge figue