Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Oven, Stovetop, Pot (small), Baking dish
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Dans une petite casserole, ajoutez d'abord le sucre et le miel puis 60 ml d'eau par personne. Faites cuire à feu moyen jusqu’à complète dissolution du sucre.
Step 2
Découpez les pêches en deux, retirez leurs noyaux et découpez chaque moitié en quartiers.
Step 3
Déposez les pêches dans un plat allant au four, versez le sirop et enfournez pour 20 min à 200°C. Les pêches doivent être tendres et avoir commencé à caraméliser.
Step 4
Égouttez les faisselles dans des assiettes ou des bols, répartissez les pêches rôties, et parsemez de romarin ou de thym si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 284 cal. |
Fat | 4 g |
Carbohydrates | 57 g |
Protein | 3 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Faisselle & pêches rôties" contains 284 Energy, 4 g of Fat, 57 g of Carbohydrates, 3 g of Protein, 2 g of Fiber.
Retrieving reviews...