Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Épluchez et émincez l'oignon. Faites chauffer une poêle avec un filet d'huile d'olive puis faites revenir les oignons avec le cumin pendant 3 minutes*. *Consultez nos tips pour cette étape.
Step 2
Ajoutez les émincés végétaux et laissez cuire 5 minutes.
Step 3
Ajoutez 100g d'eau par personne, le bouillon cube, le zeste et le jus d'1/2 citron par personne. Ajoutez les olives. Laissez cuire 10 minutes à feu doux, à couvert.
Step 4
Pendant ce temps, versez la semoule dans un récipient, salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Versez la même quantité d'eau chaude que de semoule dans le récipient. Couvrez et laissez gonfler. Égrenez à l'aide d'une fourchette.
Step 5
Une fois la cuisson des émincés terminée, servez la semoule avec le tajine. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'ajouter de la courgette, de la carotte, du poivron et une pincée de Ras el-hanout.
- Camille C, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 554 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 61 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 12 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tajine veggie & semoule" contains 554 Energy, 20 g of Fat, 61 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 12 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...