Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson. Réservez au chaud.
Step 2
En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le bœuf haché, le concentré de tomates et la moitié des épices mexicaines. Salez, poivrez et faites revenir le tout 5 à 6 minutes, en mélangeant pour détacher les morceaux, jusqu'à ce qu'ils soient bien cuits.
Step 3
Pendant ce temps, lavez puis coupez la salade en morceaux.
Step 4
Lavez puis hachez la coriandre, si vous en avez.
Step 5
Préparez la sauce. Dans un bol, mélangez : le yaourt grec, le reste des épices mexicaines et la coriandre. Salez, poivrez et ajoutez une cuillère à café d'huile d'olive par personne. Mélangez à nouveau.
Step 6
Servez le riz dans une assiette creuse avec le bœuf haché, la salade et les chips de tortillas sur le côté. Nappez le tout de la sauce. Parsemez de coriandre, s'il vous en reste, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 788 cal. |
Fat | 32 g |
Carbohydrates | 94 g |
Protein | 30 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tacos bowl" contains 788 Energy, 32 g of Fat, 94 g of Carbohydrates, 30 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...